Slide 1

SUBSTRATEN

Slide 1 Slide 2 Slide 3

Gesoldeerde substraattechnologie van DCL is ideaal voor toepassingen van de meeste brandstof motoren. Substraten worden vervaardigd in bijna elke vorm of maat en zijn verkrijgbaar van 100 tot 600 cpsi. De geoxideerde oppervlaktemorfologie biedt uitstekende hechtingseigenschappen voor verschillende soorten washcoat-typen. De gesoldeerde substraten van DCL zijn uitgebreid getest op intern thermisch, op mechanische schokken en op het gebied van uiteenlopende motortoepassingen.

Gesoldeerde substraten van DCL bieden hoge weerstand tegen mechanische schokken, terwijl ze op hetzelfde moment klanten een economisch alternatief geven voor de keramische of niet-gesoldeerde metalen substraten die momenteel verkrijgbaar zijn.

"Het is een veel voorkomende misvatting dat substraatfolie van roestvrij staal is. Het is eigenlijk een speciale soort staal. De folie van de beste kwaliteit is een legering met veel chroom en aluminium, wat de levensduur verlengt bij hoge temperaturen en constant beweegt bij trillingen. Folie van minder kwaliteit is goedkoper maar breekt echter sneller bij continue werking. Dit is een aspect waar zelden over gesproken wordt door katalysatorleveranciers, maar het maakt een groot verschil in de onderhoudstermijnen. De productiecontrole hebben over onze substraten stelt ons in staat de substraten te optimaliseren voor de unieke bedrijfsomstandigheden van gascompressoren en elektriciteitsopwekkingsmotoren, waarbij er continu uitlaatgas pulsaties optreden gedurende duizenden uren."
- Joe Aleixo,
Commercieel Directeur Technologie.
Slide 2 Slide 3