Slide 1

PRODUCTIE FACILITEITEN

Slide 1 Slide 2 Slide 3

De fabricagefaciliteiten van DCL bedragen bijna meer dan 10.000 m2 en zijn onderverdeeld in drie proceseenheden.

De DCL productie-eenheid voor grote aantallen is opgebouwd rond de behoeften van voertuig- en motor OEMs voor voertuigen voor zwaar on-road gebruik en off-road industriële voertuigen, en kan jaarlijkse volume-eisen van 100 tot 10.000 eenheden tegelijk aan voor een aantal unieke ontwerpen. Katalysator-, DPF- en demperonderdelen worden geassembleerd in een synchrone stroom aan een stuk, voor alle assemblagecellen. Kanban-bakken koppelen fabricage en assemblagecellen. Het productieschema wordt bepaald door de vraag gebaseerd op niveau-laden en minimaliseert een noodzakelijk aanwezige voorraad aan onderdelen.

DCL´s fabricagewerkplaats is ook gestructureerd om te voldoen aan de behoeften van kleine productiepartijen, prototypes of eenmalige ontwerpen voor katalysatoren, katalysatorbehuizingen en dempers. Met DCL´s aangepaste fabricagewerkplaats kunnen klanten een snelle levering van kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten, volledig ontworpen, geïnspecteerd en goedgekeurd om te voldoen aan de specificaties van de motor of het voertuig.

DCL´s zware fabricagewerkplaats dekt de noodzaak voor grote gefabriceerde behuizingen en uitlaatdempers gebruikt in de scheepvaart, gascompressie en energieopwekking. Huisvesting- en uitlaatdempersystemen worden geproduceerd in deze werkplaats voor motoren tot 10.000 pk in een werkomgeving die een soepele materiaalstroom, snelle montage, laskwaliteit en afwerking mogelijk maakt.

Slide 2 Slide 3