Slide 1

OVER ONS

Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5

INSTANDHOUDING EN VERBETERING VAN DE OMGEVING WAARIN WE LEVEN

DCL is wereldwijd leider in het ontwerp, de fabricage en de implementatie van geavanceerde emissie regelsystemen voor stationaire en mobiele verbrandingsmotoren en heeft hierin meer dan 28 jaar ervaring. Het productaanbod van DCL omvat katalysatoren, katalysatordempers, complexe dempers, roetfilters, vervangende katalysatoronderdelen en oplossingen voor warmteterugwinning en siloxaanverwijdering die allemaal internationaal erkend zijn als de industriële standaard wat betreft kwaliteit en betrouwbaarheid.

De dochteronderneming: DCL Europe GmbH houdt zich bezig op het gebied van verkoop, service en het leveren van klantenservice en deskundige product- en verkoopondersteuning Onze technische verkoopprofessionals werken nauw samen met onze engineering- en productieteams in de ontwikkeling van emissiecontrolesystemen om de doelstellingen van emissie-uitstoot te behalen. deze zijn daarbij ook afgestemd op de specificaties van de klant. De DCL-verkoopprofessionals zijn strategisch gevestigd in Europa en Noord-Amerika om expertise te bieden op het gebied van de lokale emissieregelgeving evenals deskundige productkennis en verkoopondersteuning te bieden. Onze productontwerpen vergemakkelijken het vervangen van katalysatorelementen en onze magazijnservice zorgt voor snelle levering van onderdelen voor de meeste standaard katalysatormaten. DCL-technici zijn ook beschikbaar voor bezoek op locatie om metingen en emissie-analyses uit te voeren, en onze lokale partners kunnen zorgen voor katalysatorreiniging en -recycling.

DCL’s uitgebreide engineering-, productie- en testmogelijkheden bieden een one-stop adres voor ontwikkeling, ontwerp, testen en validatie van emissie regelsystemen. Onze verticaal geïntegreerde aanpak voor de ontwikkeling van het product, biedt sterk op maat gemaakte oplossingen, kortere doorlooptijden en betere kwaliteitscontroles, wat leidt tot uitstekende prestaties, langere productlevensduur en lagere bedrijfskosten voor onze klanten. Onze mogelijkheden omvatten producten in grote aantallen, producten in lage aantallen of speciale prototypes, en grote industriële behuizingen. Zie de paragraaf over technologie voor meer informatie over ontwerp- en ontwikkelingsproces van DCL.

KWALITEITSBELEID

DCL is ISO9001:2008 gecertificeerd wat betreft onderzoek, ontwerp en fabricage van emissiecontroletechnieken. DCL heeft als doel uitzonderlijke meerwaarde te bieden aan onze klanten, zowel in producten als in dienstverlening, door middel van toewijding aan kwaliteit en klantenservice. We zetten ons in voor het bieden van ongeëvenaarde klantenservice en het continu ontwikkelen en verbeteren van onze producten zodat onze deze voldoen aan de wensen van onze klanten of hun emissie-eisen overtreffen.

Klink op de volgende link om het klanttevredenheidsonderzoekvan DCL in te vullen..

Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5